Consultanta Gratuita

MIRAL COM va ofera consultanta tehnica gratuita pentru produsele achizitionate. Daca sunteti nehotarat in privinta alegerii unui produs sau nu stiti de ce anume aveti nevoie personalul nostru este pregatit sa raspunda cu promptitudine întrebarilor dumneavoastra cu privire la produsele pe care urmeaza sa le achizitionati astfel incat sa faceti alegerea potrivita.

consultanta.jpg

livrare.jpg

Servicii de livrare a marfii

MIRAL COM ofera clientilor sai transport gratuit la domiciliu in orasul Zalau si in functie de valoarea marfii comandate si pe arealul judetului Salaj.


Mixare vopsele

Sistemele de colorare existente in magazinele MIRAL COM permit atat nuantarea tencuielilor decorative cat si a vopselelor lavabile de interior si exterior.

Pretul pentru un produs colorat se calculeaza in functie de culoarea aleasa; cu cat nuanta este mai intensa cu atat pretul este mai mare fiind necesara o cantitate mai mare de pigment. Se poate opta pentru unul din urmatorii furnizori: Caparol, Kraft, Savana, Arco.

Acest serviciu este valabil numai pentru produsele achizitionate din magazinul MIRAL COM. Pentru alte detalii referitoare la serviciul de mixare vopsele MIRAL COM va invitam in magazin.

vopsea.jpg

cusut.jpg

Cusut perdele si draperii

Miral Com asigura servicii de consulanta si confectionat perdele si draperii la solicitarea clientului astfel incat cusutul perdelelor si draperiilor nu va mai fi o problema pentru clientii Miral Com.


Proiectare 3D

Dorim sa va facem deciziile mult mai simple. Prin programul de proiectare 3D , va putem crea o simulare a spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

proiectare3d.jpg

debitare.jpg

Debitari otel beton, tevi

Miral Com, la solicitarea dvs., va ofera posibilitatea debitarii otelului beton si a tevilor achizitionate de la noi.