smartphone
+40 743 226 737
email
comenzi@miralcom.ro

Parchet Egger Epl015 10mmm 1.7441mp/cut

65,50 lei / m2

Parchet laminat EGGER PRO, 10mm/32, 1.7441mp, Valley Oak smoke

Stoc epuizat

SKU: 9876500575192 Categorie:

Parchet laminat EGGER PRO, 10mm/32, 1.7441mp, Valley Oak smoke

Pretul afisat este pentru un pachet care acopera suprafata de 1.7441mp.
Va recomandam sa asortati acest parchet cu plinta Egger L369.

Toate comenzile cu valoare de peste 450 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!
Pentru comenzile sub aceasta valoare, costul transportului este de 59,5 lei.
Va sugeram sa evitati in aceasta perioada utilizarea bancnotelor si sa apelati la plata online cu cardul.

Stejar Valley afumat este un laminat deschis, cu naturalete discreta, cu aspect clasic de placi de lemn. Pardoseala laminata Egger PRO este de inalta calitate, in tendinte si ecologica. Stejarul echilibrat, foarte natural si deschis, cu crapaturi negre are un efect elegant si este ideal pentru stilul de locuit scandinav. Tesitura pe toate laturile creeaza un aspect perfect de podele din lemn. Fiind prevazut cu o structura antiderapanta a suprafetei, acest laminat este foarte adecvat pentru spatii de locuit sau zone de lucru cu trafic normal, in care un pas sigur este important. Aceasta pardoseala poate fi montata flotant cu sistemul clic fara adeziv UNI fit!. Apeland la montaj profesionist, veti avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate in domeniul privat se ofera o garantie de 20 ani.

Avantajele dumneavoastra

  • Rezistenta
  • Rezistenta la UV
  • Usor de intretinut
  • Sanatoasa pentru locuinte
  • Adecvata pentru incalzirea prin pardoseala
  • Naturala, pe baza de lemn

Transport si Livrare

Lungime 129.1 cm
Latime 19.3 cm
Grosime 10 mm
Recomandat pentru incaperi pana la 1.7441 m²
Shopping cart
Product Categories

Parchet Egger Epl015 10mmm 1.7441mp/cut

65,50 lei / m2

Stoc epuizat

Cookies
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept More info